Over mij

Wie ben ik ?👇

Robin de Vries

Ik ben een webontwikkelaar in Gelderland, Apeldoorn

Onze Reis: Van de Weg naar het Web met RdeV-Systems

Met een leven van 31 jaar begon ik mijn carrière als vrachtwagenchauffeur in 2013, toen ik 21 jaar oud was, nadat ik mijn groot rijbewijs had behaald. In de sector infrastructuur vond ik mijn roeping en verdiende ik mijn brood. Maar in de lange wachttijden en nachtdiensten ontdekte ik ook een andere passie, die mijn leven een onverwachte wending zou geven.

Terwijl ik wachtte op mijn volgende rit of de nachtelijke uren doorbracht op de weg, vond ik troost in twee verschillende werelden. Aan de ene kant genoot ik van videogames als een manier om te ontspannen en mijn geest scherp te houden. Aan de andere kant ontdekte ik mijn passie voor creatief ontwerp, waarbij ik begon met het ontwerpen van websites, logo’s en meer op een hobbybasis. Dit was het begin van een reis die mijn leven voorgoed zou veranderen.

In 2018, toen ik 26 jaar was, bracht een auto-ongeluk een onverwachte wending in mijn levenspad. Rugletsel dwong me om mijn carrière als vrachtwagenchauffeur achter me te laten. Maar elke tegenslag brengt ook kansen met zich mee, en zo kreeg ik de gelegenheid om me te laten omscholen naar een nieuw en boeiend veld: informatietechnologie.

Met hernieuwde vastberadenheid begon ik aan de opleiding ‘Allround medewerker IT systems and devices’. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Terwijl ik me verdiepte in de wereld van IT, ontdekte ik al snel dat mijn eerdere interesse in website-ontwerp en grafisch design naadloos aansloot bij deze nieuwe carrièrepad.

Na het afronden van mijn opleiding in 2022, op 30-jarige leeftijd, nam ik een gewaagde stap in de wereld van ondernemerschap. Ik richtte RdeV-Systems op, mijn eigen bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en hosten van websites. Het was een uitdaging, maar ook een avontuur dat me de vrijheid gaf om mijn creatieve visie tot leven te brengen.

Met elke nieuwe website die ik ontwierp, vond ik voldoening in het zien groeien van mijn klanten online aanwezigheid. Het gevoel om een digitaal kunstwerk te creëren, compleet met logo’s, kleurenschema’s en gebruikersvriendelijke functionaliteiten, was onbeschrijfelijk. Ik realiseerde me dat mijn passie voor creativiteit en technologie samensmolten in dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven.

Dit is mijn verhaal, en ik nodig je uit om samen met RdeV-Systems op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van design en technologie. Samen kunnen we de mogelijkheden van het web verkennen en innovatieve oplossingen ontwikkelen die de verwachtingen overtreffen. Als ondernemer, ontwerper en websitehostingexpert streef ik ernaar om jouw digitale visie werkelijkheid te laten worden.

Vaardigheden 😍

My skills

Bootstrap
0%
CSS(3)
0%
HTML(5)
0%
JavaScript
0%
Portfolio 😍

Enkele projecten

Referenties ❤️

Blij klanten zeggen

Blog 🔥

Recent Blog post

Abonneer je en bekijk mijn wekelijkse blog