Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Ons beleid voor terugbetalingen en retouren heeft een geldigheidsduur van 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking om geretourneerd te worden. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet geretourneerd worden. We accepteren ook geen producten die als intiem of hygiënisch worden beschouwd, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Aanvullende niet-retourneerbare items:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Om uw retour af te ronden, hebben we een bon of aankoopbewijs nodig.

Stuur alstublieft uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend:

  • Boek met overduidelijke gebruikssporen
  • CD, DVD, VHS-tape, software, videospel, cassettebandje of vinylplaat die is geopend.
  • Elk item dat niet in zijn originele staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan ons te wijten zijn.
  • Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u op de hoogte te stellen dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Indien goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en zal een tegoed automatisch worden toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst opnieuw uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt bijgeschreven.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via info@rdev-systems.nl

Artikelen in de uitverkoop

Alleen artikelen met de reguliere prijs kunnen worden terugbetaald. Artikelen in de uitverkoop komen niet in aanmerking voor terugbetaling.

Omruilingen

We vervangen alleen artikelen als ze defect zijn of beschadigd. Als u het wilt omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@rdev-systems.nl en stuur uw artikel naar: Arie liemanlaan 20 7334CP Apeldoorn.

Cadeaus

Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeau-tegoed ter waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel niet als cadeau is gemarkeerd bij aankoop, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan u te geven, zullen we een terugbetaling aan de schenker sturen en zullen zij op de hoogte worden gebracht van uw retour.

Verzenden van retouren

Om uw product te retourneren, dient u uw product op te sturen naar: Arie liemanlaan 20 7334CP Apeldoorn.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed. Als u een terugbetaling ontvangt, wordt de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is voor uw omgeruilde product om u te bereiken variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering aan te schaffen. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@rdev-systems.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retouren.